Kort nyt:

Windows 8 – dårlige og gode nyheder -

lørdag, november 10, 2012

Samsung overhaler Apple i telefonsalg i 3. kvartal -

torsdag, november 8, 2012

iPad mini – anmeldelser -

lørdag, november 3, 2012

Acer udskyder tablet for Windows 8 -

fredag, november 2, 2012

Apples lanceringer oktober 2012 -

onsdag, oktober 24, 2012

Apples ‘VIP mail’ eller Googles ‘Vigtigt’

google-apple-inbox02

At overskue email-indbakken kan være en stor opgave, og ofte spilder vi meget tid på at gennemse mail. Både Apple og Google har nu en løsning hvor prioriteret mail havner i en særlig ind-boks.

Apples VIP-indbakke

Med Apples iPhone 5 kom styresystemet IOS 6. Een af de markante forbedringer er VIP indboksen, som man kan dedikere til emails fra vigtige personer, så de ikke forsvender i mængden. Apples system er enkelt og effektivt. Man vælger simplet hen hvilke personer, som er vigtige og markerer at emails fra dem skal havne i VIP-boksen.

Gmail

Google har i årevis haft ‘Vigtigt’-indboksen for Gmail. Deres system er mere komplekst. Sorteringen er baseret på en algoritme og er fuldaustomatisk.

Hvad er bedst?

Hvilken er bedst? Se Jared Goralnicks dybdegående gennemgang her.

Jared Goralnicks konluderer at Apples IOS vinder på point over gmail.

Jeg er ening med Jared. Min egen erfaring med Gmail er den automatiske sortering ikke er effektiv. F.eks. havner mails fra Groupon i min ‘Vigtigt’-bakke. Årsagen er sandsynligvis, at jeg jævnligt åbner disse mails og klikker på ‘Afmeld’ (Hvilket ikke virker – de bliver ved med at kjomme). Men algoritmen tror, at jeg er interesseret i disse mails.

Leave A Comment