Kort nyt:

Windows 8 – dårlige og gode nyheder -

lørdag, november 10, 2012

Samsung overhaler Apple i telefonsalg i 3. kvartal -

torsdag, november 8, 2012

iPad mini – anmeldelser -

lørdag, november 3, 2012

Acer udskyder tablet for Windows 8 -

fredag, november 2, 2012

Apples lanceringer oktober 2012 -

onsdag, oktober 24, 2012

Samsung tabte, men betyder det noget?

apple-samsung

Selvom retsafgørelsen klart var et slag for Samsung, er der ikke noget der tyder på, at de vil miste fodfæstet på markedet.

De fleste af de Samsung mobiltelefoner, som var omfattet af retssagen var ældre modeller, som allerede er ude, eller på vej ud af markedet.

Apple søger forbud mod at Samsung sælger 8 modeller i USA: Galaxy S 4G (T-Mobile), Galaxy S II (AT&T), Galaxy S II Skyrocket (AT&T), Galaxy S II (T-Mobile), Galaxy S II Epic 4G (Sprint), Droid Charge (Verizon), Galaxy Prevail (Boost Mobile) og Galaxy S Showcase (C-Spire, Cellular South).

En foreløbing høring er fastsat til december måned, så afgørelsen kommer først sent i år, eller næste år. De fleste af de nævnte telefoner er iterationer over Galaxy II, som under alle omstændigheder forventes at vige pladsen, som Samsung-topsælger i Q4, til deres næste model Galaxy S III, som ikke var omfattet af retssagen.

De 3 software patenter, som Samsung har kopieret ifølge retsafgørelsen, er relativt nemme at omgå ved softwarejusteringer. Det samme er afgørelsen vedrørende udseeende af ikonerne (firkanter med runde hjørner).

Se fakata om retsafgørelsen her.

 

 

 

 

Leave A Comment