Kort nyt:

Windows 8 – dårlige og gode nyheder -

lørdag, november 10, 2012

Samsung overhaler Apple i telefonsalg i 3. kvartal -

torsdag, november 8, 2012

iPad mini – anmeldelser -

lørdag, november 3, 2012

Acer udskyder tablet for Windows 8 -

fredag, november 2, 2012

Apples lanceringer oktober 2012 -

onsdag, oktober 24, 2012

Singularity & Co. redder ældre science fiction bøger

Download ebøger hjemme, eller besøg butikken, hvis du er i New York

Scince fiction entusiaster starter en non-profit boghandel, som ikke bare sælger ældre scifi-bøger. De opsøger rettighedshavere af af ældre delvis glemte bøger, forsøger at få rettighederne og udgiver bøgerne elektronisk.

Singularity & Co har produceret ovenstående PR film for dem selv med fantastiske citater fra Sir Arthur C. Clarke. (Arthur C. Clarke film fra BBCs Horizon)

The only thing we can be sure about the future is that it will be absolutely fantastic. . . . If by some miracle a profet could describe the future exactly as it is going to take place, his predictions would sound so absurd, so far fetched that everybody would laugh him to scourn . .

Kig nærmere på Singularity & Co.s hjemmeside her. Deres FaceBook side kan ses her.

Du kan også bidrage

Medlemmer kan komme med forslag til bøger, der skal reddes; og der stemmes om prioriteringen. Arbejdet er baseret på frivillig arbejdskraft og non-profit.

Jeg har tilmeldt mig og downloaded min første bog: ‘Mr. Strangers Sealed Packet’. Det fungerede fint og er nu på min elektroniske bogsamling.

Medlemskab kan tegens online, og har forskellige niveaer. Check deres hjemmeside.

Singularity & C0.

Citat fra deres hjemmeside:
Vi elsker bøger. Meget. Og vi elsker scifi-bøger, nye og gamle. Men  mest gamle.

Og der er mange gode gamle scifi-bøger derude, som ikke kan fås på print, og er ude af cirkulation. Og værst af alt: ikke tilgængelige digitalt.

I betragtning af genren kan dette bare ikke være rigtigt.

Så her er hvad vil vil gøre. Vi vil åbne en boghandel – både on-line og i den fysiske verden i Brooklyn, New York; hvor vi lever og bor. Der behøver ikke at være et stort overskud. Der behøver ikke være et overskud overhovedet, da vores

normale jobs dækker vores husleje.

Men pengene vil gøre det muligt, hver måned at vælge én stor klassisk og/elle obskur science fiction bog, som ikke fås på print; finde de mennesker der har copy-righten (hvis de stadig lever); og offentligggøre værket online på alle større digitale formater for små, eller ingen, omkostninger. Hver måned vil besøgende her på websiden kunne stemme om hvilken stor; men ikke så kendt bog, vi skal redde fra glemsel.
Vi vil tage nogle af de største kreative værker fra det 20. århundrede og bringe dem ind i det 21, århundrede – og du kan hjælpe ved at støtte os i dag!

Leave A Comment